- 7 hours
- 4 hours
**8 hours (Answer)**- 6 hours

**Answer:**

Total halt time of Anuj is 3×10= 39 Minutes = 0.5 hours

Actual driving time of Anuj is 8.5 – 0.5 = 8 hours

Total distance for this = $8 × 70 = 560 km$

Total halt time of Anup = $4 × 15$ = 60minutes = 1 hours

The time taken by Anup to reach Place B = $\frac{560}{80}$ = 7 hours**$Now Total time = 7 + 1 = 8 hours$**